/ Георги Димитров

Неуспешен бе опитът на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав Иванов да свали украинското знаме от фасадата на сградата на Столичната община.

Общинските съветници отново се скараха заради украинското знаме на Столична община

“Аз съм член на Комисията по обществен ред и сигурност и ще направя така, че украинското знаме да бъде свалено. Днес не успях, тъй като то беше охранявано от трима полицаи и трима общински съветници от ГЕРБ. Загубихме битката, но войната ще бъде спечелена, украинското знаме рано или късно ще бъде свалено”, заяви Иванов.

Възраждане знаме
Георги Димитров


Преди няколко дни той обяви, че снема политическото доверие към "Атака", от чиято листа бе избран за общински съветник и има намерение да се присъедини към партията на Костадин Костадинов.

Този следобед се проведе протест на “Възраждане”, с което партията искаше да свали украинското знаме от сградата на СО. Самият Костадинов наблюдаваше опита от тротоара пред общината.

Възраждане знаме
Георги Димитров


Столичен общински съветник от „Атака” поиска да се присъедини към „Възраждане”

"Бях избран от листата на ПП "Атака", но тъй като политическата партия, на която вярвах, измени на думите си и отстъпи от принципите си, аз снемам доверието си от нея, Искам да изявя желанието си да се присъединя към ПП "Възраждане", чиято идеология ценности и позиции напълно се припокриват с моите”, допълни още Борислав Иванов.