Бях избран от листата на ПП "Атака", но тъй като политическата партия, на която вярвах, измени на думите си и отстъпи от принципите си, аз снемам доверието си от нея. Искам да изявя желанието си да се присъединя към ПП "Възраждане", чиято идеология ценности и позиции напълно се припокриват с моите. Това заяви на днешното заседание на Столичния общински съвет (СОС) зам.-председателя на СОС Борислав Иванов, който е от групата на "Патриоти за София". Той е от квотата на ПП "Атака".

Нарушавайки правилника, искам да създам един прецедент, с който искам да покажа на вас, колеги, както и на обществеността откритото си, принципно поведение, отстоявайки вижданията си, отбеляза той и добави, че никога не е членувал в "Атака", а е бил част от гражданската квота.

Общинските съветници отново се скараха заради украинското знаме на Столична община


"Насила обаче не може да стане, затова самата партия трябва да ме припознае като неин симпатизант", коментира Иванов желанието си да се присъедини към "Възраждане". От тяхна страна трябва да заслужа да бъда припознат като техен съмишленик. Надявам се да успея да ги убедя, че съм човек, на когото може да се разчита, посочи Борислав Иванов.

Групата на "Патриоти за София" в СОС се състои от петима общински съветници. Това са Борислав Иванов ("Атака"), Владимир Митов, Димитър Антов, Карлос Контрера и Михаил Петров - и четиримата от ВМРО.
БТА