/ Снимка: Георги Димитров
Шефът на ВМА се оказа номиниран в компанията на доц. Мангъров
Генерал-майор д-р Венцислав Мутафчийски категорично е отказал да участва в надпреварата за "Мъж на годината", за която бе номиниран. Генералът не разкри коя е причината да откаже номинацията.

На редовния брифинг самият той обясни, че неприятно се е изненадал от номинацията и не знае откъде е дошла тя. 

"Късно снощи неприятно се изненадах и аз от това нещо и първата ми работа днес сутринта бе да изпратя писмо на г-н Радосвет Радев за оттегляне на подобна номинация, която не знам как се е случила и от кого", категоричен бе ген. Мутафчийски.

И Мангъров не ще да е "Мъж на годината": Това да не е порно, че да си мерим мъжествеността

В конкурса на Дарик радио в призовата тройка са номинирани Стефан и Максим Иванови - баща и син, прекосили с гребна лодка Атлантическия океан, доцент Атанас Мангъров и генерал Мутафчийски.

Шефът на ВМА не коментира компанията на другия номиниран лекар, чието присъствие буди изумление, още повече на фона на факта, че Мангъров доскоро не беше на първа линия в борбата с коронавируса, а напротив - от самото начало на пандемията призоваваше към стаден имунитет, обявяваше се срещу носенето на маски и изигра роля за разделението на българските граждани за спазването на противоепидемичните мерки.