Манфред Пааш: Ще помогнем на семействата на загиналите от Е.ON
Манфред Пааш: Ще помогнем на семействата на загиналите от Е.ON / netinfo
Семействата на загиналите при нелепия пътен инцидент в Добрич служители на E.ON ще бъдат подпомогнати по всички възможни начини. Това съобщи за Дарик председателят на Управителния съвет на E.ON България Манфред Пааш.

Разходите за погребенията ще бъдат изцяло поети от фирмата, а на сградата на регионалния й център в Добрич бе спуснат черен флаг в знак на траур. 30-годишният мъж от Добрич, който единствен оцеля при катастрофата с камион на Е.ОН, е в изключително тежко състояние, съобщиха за Дарик от Военноморската болница във Варна. Мъжът е настанен в централната реанимация на болницата с 90% изгаряния, лекарите продължават да се борят за живота му, но шансовете за оцеляване са минимални.

Двамата енергетици на E.ON загинаха вчера при тежка катастрофа в Добрич, след като специален автомобил за височинни ремонти на енергийната компания се блъсна в светофарна уредба в индустриалната зона на Добрич. Вследствие на удара камионът се възпламени, а двамата енергетици – на 40 и 57 години – загинаха на място.