Къде и кога няма да има вода в София на 14 март?

спиране на водата
спиране на водата / DarikNews.bg
На 14 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове  до метростанция „Вардар“, жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

жк. „Илинден“ - бул. „Вардар“, бул. „Александър Стамболийски“ , бул. „Константин Величков“ и бул. „Тодор Александров“
 
кв. „Гевгелийски“ -  бул. „Вардар“ , бул. „Царица Йоанна“ и ул. „Богданци“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Найчо
Цанов“ ъгъла с ул. „Хисаря“; ул. „Сава Михайлов“ ъгъла с ул. „Мачуково“.
 
На 14 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Лелинска чука“, жк. „Красно село“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
бул. „Братя Бъкстон“, ул. „Ладога“, ул. „Лелинска чука“, ул. „Иван Йончев“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лелинска чука“ до бл. 202.
 
На 14 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел Маджаров“, кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
кв. „Челопечене“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.
 
На 14 март 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Караджов“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Никола Караджов“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Караджов“ №4.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.