Къде е цар Киро? (ВИДЕО)
Къде е цар Киро? (ВИДЕО) / снимка: БГНЕС, архив

Къде е Кирил Рашков, след като преди няколко дни бе пуснат на свобода? Отговорът на този въпрос потърси екип на Нова телевизия, като посети дома му.

Очакванията цар Киро или съпругата му Костадинка да са там не се сбъднаха. Там беше чистачката му, която отказа да говори. На улицата пред къщата му пък беше внукът му Кристиян. Момчето заяви, че не е внук на Рашков, но поясни, че той се намира в болница.

Екипът посети и хотела на Рашков, който се намира срещу църквата „Света Петка" в Пловдив. Сградата е запечатана и необитаема.

Въпреки твърденията на чистачката и на представилия се за градинар внук на Цар Киро, самият Кирил Рашков си бе у дома. И въпреки че забеляза екипа на Нова, ромският лидер така и не пожела да се покаже.

Съседите твърдят, че не са го виждали и също не желаят да говорят за именития си комшия. Казват, че проблем нямат.

А въпросите към Кирил Рашков са твърде много. Като този за пътя от домакин на българския политически елит до затворническата килия. Както и има ли път назад. Защото както казва съпругата му - Костадинка - "посрещали сме много политици преди избори". А местния вот е наесен.

Източник: Novanews.bg