Крадец намушка служител в бензиностанция
Крадец намушка служител в бензиностанция / Sofia Photo Agency, архив
Крадец намушка служител в бензиностанция
43951
Крадец намушка служител в бензиностанция
  • Крадец намушка служител в бензиностанция

Задържаха 21-годишен младеж от Чирпан след като обра бензиностанция и намушка с нож служителя, който му зареждал колата.

Кървавата сцена се е разиграла тази нощ на бензиностанция в село Оризово, община Братя Даскалови. Съобщението за случилото се е постъпило около 04:30 часа след полунощ в Районното полицейско управление в Чирпан.

На бензиностанцията в село Оризово спрял лек автомобил „Форд Фиеста", със старозагорска регистрация, собственост на 21-годишен чирпанлия. Водачът на автомобила поискал от 36-годишния служител да му зареди гориво. Непосредствено след това непознатият клиент намушкал служителя с нож два пъти в гърба и един път отпред, в гърдите. Потърпевшият обаче успял да окаже съпротива и ударил крадеца с дървен кол по тялото, замахнал и по предното панорамно стъкло на спрения автомобил. Въпреки всичко чирпанлията отмъкнал оборотната сума от около 340 лв., изоставил автомобила и побягнал.

В автомобила са открити мобилен телефон, нож и лична карта на името на собственика на возилото. 21-годишният извършител на побоя и обира е задържан тази сутрин в 9.50 часа.

Други новини от Стара Загора