Избори
Избори / dariknews.bg
„Получих ценни уроци през последната година и мога да кажа, че съм взел своето решение - напускам постовете, които заемам в ПП ГЕРБ и ще депозирам своята оставка като общински съветник. Това е лично решение, без емоция“.

Това написа в личния си профил в социалната мрежа кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сандански Кирил Котев, който загуби балотажа срещу опонента си Атанас Стоянов от ВМРО. 

И в трите общини от област Благоевград има избран нов общински кмет

Котев бе кандидат за втори мандат, но не успя да се пребори за кметския стол. „След 4 години няма нищо по-важно от това, което оставяш след себе си и да можеш да си тръгнеш с високо вдигната глава“, обърна се той към избирателите. В поста си той отправя специални благодарности към своя екип, помагал му във воденето на предизборната кампания, както и към всички, подкрепили го с гласа си. „Показахме, че в политиката може да си почтен, скромен и да не отвръщаш на агресията. Дори, когато тя се опитва да задуши всичко. Че не са нужни много думи, а работа. Вярвам, че това е единственият верен път и времето ще го покаже“, смята той.

Депутатът от ВМРО Атанас Стоянов е новият кмет на Сандански

Той уверява, че ще продължи да се „бори за Сандански“, макар и „с други средства“, както и че ще продължи да „гледа в очите всеки един от съгражданите си“.
 
 

След 4 години няма нищо по-важно от това, което оставяш след себе си и да можеш да си тръгнеш с високо вдигната...

Публикувахте от Kiril Kotev в Неделя, 3 ноември 2019 г.