Малко преди Йордановден в „Неделята на NOVA” Мариян Станков – Мон Дьо ни срещна с певицата Йорданка Христова.

„На първо място, аз съм много добър човек, с много ведър характер, витална и много усмихната”. Така певицата описва себе си и допълва, че не го прави нарочно.

„За мен най-важното е положителното мислене и спокойната психика. Аз съм един любопитен пътешественик, но все още не съм се напътувала, не съм видяла всичко, което искам да видя и да усетя”, казва още тя.

Мариана Попова мечтае за бар на плажа в Нова Гвинея (ВИДЕО)

„Ако трябваше да опиша живота си с песен, това би било „Влюбена в живота”. Мисля, че тази фраза е много точно и ми отива”, допълни изпълнителката.

„Животът е като един много интересен сън, който си спомняме, но не знаем какво ще сънуваме утре”, споделя Йорданка Христова.

„Иво, моят човек, свързан с астрологията, ми казва: „Развивай си егото. Престани да се раздаваш”. Той е прав, но може би пък именно това ми е помогнало да не съм вторачена в своята професия и да не съм еднопосочна”, посочва певицата.  

„На последно място мисля за себе си, но пък когато трябва мога за 5 минути, вместо за 5 дена, да си свърша всичко”, казва още тя.

Йорданка Христова споделя, че най-любимото й нещо е да прави подаръци. „Винаги съм била такава. Аз просто не съм егоист. Когато ходех в Германия, в ГДР, аз вземах за участие в телевизия страшно много пари – от 3 000 до 6 000 марки. Тези пари не съм ги внасяла нито веднъж. Купувах 1-2 огромни куфара и ги пълнех с подаръци. Знаех на всички мои близки и познати номерата и рождените дни и бях много, много щастлива, когато им подарявах нещата, които съм купила за тях”, разказва певицата.
nova.bg