“Продължаваме Промяната” ще проведе още консултативни разговори и в неделя. В 16:30 часа, в Народното събрание, ще бъде проведена среща с независимите депутати, които напуснаха парламентарната група на “Има такъв народ”.

Цел на разговорите е подкрепа на програма за управление в следващите шест месеца и превеждането на България през икономическата и политическата криза, съобщават от пресцентъра на партията.

В събота Кирил Петков, Асен Василев, Никола Минчев и Андрей Гюров разговаряха с представители на БСП и "Демократична България".

В търсене на подкрепа за кабинет: ПП проведе консултации с БСП и ДБ (ОБЗОР)

От срещите стана ясно, че трите партии са допуснали грешки в диалогичността и комуникацията в старата коалиция, за новата те дадоха заявка за ясна и конкретна програма с ясни срокове и друг начин на вземане на решения.

"Постигнахме съгласие да се изготви в много кратки срокове програма от експертните екипи програма, която да бъде приета и на политическо ниво и която да залегне с много ясни и конкретни срокове и ангажименти за това какво ще се случи от сега до края на годината като реформи и необходими дейности. Силно вярвам, че ще успеем да направим правителство, което ще продължи да работи за интересите на България, така както и първият кабинет", заяви Асен Василев след срещата с БСП.
Продължаваме Промяната