Гражданите обезопасяват дупката с клони и ленти, за да предотвратят инцидент
Не е за вярване, но се оказа, че един начинаещ фокусник може да изпробва уменията си, докато пътува по един републикански път. Уникален номер, за който са необходими и асистенти-доброволци, предава NOVA.

Жители на столичен квартал недоволстват заради изоставен строеж (ВИДЕО)

Необходима е, също, и магическа пръчка, с помощта на която няколко мъже изчезват под асфалта и се скриват в тясна, страшна и дълбока хралупа. А, щом магьосникът реши, те бързо излизат на повърхността.

На главният път от Лакатник за Вършец зее огромна дупка. През пътя минава и линия на градския транспорт. Живущи в района споделят, че дупката се е отворила преди 3 месеца. Постоянно се слагат знаци, но те пропадат в отвора.

Пълен абсурд: Шофьор получи глоба от град, в който никога не е бил (ВИДЕО)

„Проблемите са два. Единият е, че автомобил може да пропадне в дупката и да стане сериозно произшествие.
Другият е, че дупката се намира в участък със завой. При заобикалянето й колите навлизат в насрещното. Може да настъпи катастрофа, включително и челен удар”, коментира мъж, живеещ в района.

Гражданите обезопасяват дупката с клони, ленти и други налични материали. Но се надяват и на бърза реакция от институциите. А реакцията на АПИ не закъсня. Изготвиха проектна документация и поеха ангажимент да извършат ремонт на проблемния участък.
nova.bg