/ БГНЕС
Не сме изненадани в разнопосочността в действията на управляващото мнозинство, това заявиха от ГЕРБ пред медиите на извънреден брифинг в кулоарите на парламента по повод планираното заседание на правителството, на което се очаква да се вземе решение за приемането на Националния план за въвеждане на еврото, а това не е обсъдено обстойно в парламента. По-рано критики отправиха и от "Има такъв народ".

Кабинетът ще приеме Национален план за въвеждане на еврото в България

"Аз неведнъж съм казвала: Не слушайте какво ви говорят тези хора, следете какво правят", каза Десислава Атанасова от ГЕРБ. 

"Това миналата седмица отново го потвърдих по отношение на изказване на вицепремиер и последвалите бурни аплодисменти, защото той бил имал безкомпромисно поведение и нарекъл с "позор" казаното от Радев. Едновременно с това, обаче, пак той и неговите съдружници сключиха договор за 1 млрд. с "Джем корп", условията на който ние многократно настояваме да бъдат разгледани от Анкетна комисия, купуват с 35% по-скъп газ чрез посредници пак от руската компания и други подобни инициативи. В този смисъл раздвоението на управляващата коалиция да прави едно в МС, а друго в НС не ни изненадва", допълни Атанасова.