/ netinfo
Фолкпевицата Емилия е категорична, че при катастрофата на 24 май колата, с която са пътували тя, годеникът й Жорж Башур и неговият син Феди, се е движила с не повече от 110 километра в час. Станал обаче аквапланинг и така се стигнало до катастрофата.

Певицата Емилия и още двама души пострадаха при катастрофа

В четвъртък следобед колата се обърна при 37-ия километър на магистрала "Тракия". Пострадаха и тримата пътували в колата, като най-тежко бе състоянието на 19-годишния Феди Башур, който е управлявал автомобила. Всички те бяха откарани в болница "Света Анна" в столицата, като певицата и годеникът й имаха различни травми, но опасност за живота им нямаше. Прогнозите на лекарите за тежко пострадалия младеж обаче бяха песимистични. Вчера бе съобщено, че той е починал.
 

Отиде си едно прекрасно,възпитано,добро и с огромно сърце дете,което беше оценено и обичано от родителите си,от цялото...

Публикувахте от Emilia в 27 май 2018 г.

Почина синът на годеника на певицата Емилия, шофирал при катастрофата на „Тракия“

По този повод певицата написа в профила си във Фейсбук: "Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина.  Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston University и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго...Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос".

Емилия е категорична, че преди катастрофата те пътували нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час. Неочаквано станал аквапланинг и така се стигнало до тежкия инцидент.