Певицата Емилия пострада при катастрофа, какво е състоянието ѝ
97520
Певицата Емилия пострада при катастрофа, какво е състоянието ѝ
  • Певицата Емилия пострада при катастрофа, какво е състоянието ѝ
Попфолк певицата Емилия е пострадала при катастрофа вчера следобед. Тя е пътувала с кола по магистрала "Тракия" заедно с годеника си Жорж Башур и 19-годишен младеж, който по информация на NOVA е син на Башур. 

Инцидентът е станал в четвъртък на 37-ия км на аутобана в посока Пловдив. Зад волана е бил младежът. Колата е прелетяла през мантинелата и се е преобърнала. Като причина за катастрофата се сочи несъобразена скорост. Момчето е навлязло с висока скорост от суха на мокра настилка и се е получил аквапланинг.

Тримата пострадали са настанени в болница „Света Анна” в столицата.
 
Прогнозата за пострадалия 19-годишен младеж са по-скоро песимистична, каза изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Славчо Близнаков. Младият мъж е в крайно тежко състояние и е настанен в реанимация с тежка черепно-мозъчна травма със сериозно увреждане на мозъка. Няма нещо, което да се оперира”, допълни още той.
 
От думите му стана ясно, че певицата е настанена в хирургия с гръдно-коремна травма, без опасност за живота. Тя е под лекарско за наблюдение. Годеникът ѝ пък е настанен в отделението за лицево-челюстна хирургия с обработени травми, без опасност за живота.
 
Няма да има никакви последици за здравето на певицата и нейния приятел, обясни д-р Близнаков.