/ Георги Димитров
Партия "Възраждане" също се регистрира в ЦИК
Още партии се регистрираха в ЦИК за участие в парламентарните избори през април. Днес документи внесоха от партиите АБВ и „Възраждане”, съобщи NOVA.

ПП АБВ внесе 3168 подписа за регистрация в ЦИК. Документите внесоха лидерът на АБВ Румен Петков, доц. Атанас Мангъров, лидерът на АБВ - Младежи д-р Пламена Заячка и председателят на АБВ-София Христо Колев. На парламентарните избори на 4 април от АБВ ще се явяват самостоятелно на вота.

Георги Димитров

Партия "Възраждане" внесе в ЦИК 3385 подписа за регистрация за участие в парламентарните избори на 4 април. Това обяви на пресконференция в пресклуба на БТА председателят на партията Костадин Костадинов. Партията ще се яви самостоятелно на предстоящите избори.

Георги Димитров

"Повярвай в България" е посланието на партията в предстоящата кампания. Революцията започва на 4 април, оръжието е бюлетината ни за гласуване”, обяви Костадинов. Целта е да събудим нашия народ, да го накараме да повярва в България, да повярва в себе си, защото народ, който не носи вярата, че може нещо да промени, че от него нещо зависи, е обречен, каза още председателят на "Възраждане".

Георги Димитров

Последните дни документи подадоха коалицията „Демократична България”, обединението на „Изправи се! Мутри вън!", партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България", БСП и формацията на НФСБ и "Воля".