Мария Илиева с ексклузивна поява в „Забраненото шоу на Рачков“
Най-влиятелните родни интернет звезди се събраха в седмото издание на „Забраненото шоу на Рачков“.

NOVA

NOVA

Тази неделя зрителите на NOVA станаха свидетели и на неочаквана музикална премиера - дебютната песен на Димитър Рачков - „Вайръл“.

NOVA

В унисон с темата - „Живот в мрежата“ - водещият създаде в ефир профил на шоуто в TikTok, следвайки съветите на първия си гост Баллан.
 

В него вече може да бъде видяно и първото музикално предизвикателство на Рачков. Само в рамките на предаването профилът събра над 30 000 последователи.
 

Мария Илиева бе ексклузивен гост в „Забраненото шоу на Рачков“ тази неделя.

NOVA

Певицата даде първото си интервю след като обяви, че е бременна с второто си дете.
 

Тя представи най-новата си песен „Любов“ на сцената на шоуто и с въодушевено настроение се включи в забавните провокации на Рачков.

NOVA

След блестящото й гостуване Оскарите влязоха в предаването. В пряка връзка Мон Дьо представи основните акценти за студиото „Треска за Оскари: Нощта на триумфа“, в което зрителите на NOVA ще могат да проследят церемонията по награждаване и подготовката на звездите с различи коментатори и ексклузивни кадри.
 

Освен супер звездата в интернет Баллан, под прожекторите се появи и българинът с най-много абонати в платформата YouTube - Слави дъ Клашърс.
 

Инфлуенсърът също даде полезни съвети на Рачков как да стане интернет сензация.

NOVA

NOVA

Зрителите видяха и още едно любимо лице от мрежата и екрана - актьорът Китодар Тодоров.
 

Двамата с водещия направиха състезание за най-добър разказвач на вицове, а във видео разговор към тях се присъедини и Геро.

NOVA

NOVA

В неделната вечер усмивки на зрителите донесоха още Мария Сапунджиева, Жени Калканджиева и чаровните близначки Алекс и Влади.

NOVA


NOVA

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ на Великден, 2 май от 20:00 по NOVA, когато гости ще бъдат Поли Генова, Стунджи, Крисия, Виктория Георгиева, Любо Киров и Виктор Калев.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил за актуални новини. Епизоди от предишни предавания можете да откриете във Vbox и в NOVA PLAY.