Звездните гости разнищиха плюсовете и минусите на пластичната хирургия по най-забавния и предизвикателен начин
Тази неделя в „Забраненото шоу на Рачков“ водещият и всички гости разнищиха горещата тема „За и против силикона“.

NOVA

Зрителите видяха положителната и отрицателната страна на естетичната хирургия, представена с типичното за предаването чувство за хумор. Забавни скечове, музикални изпълнения и неподозирани предизвикателства донесоха усмивки на всички пред телевизионния екран в неделната вечер.

NOVA

NOVA

Естетичната хирургия имаше свой представител на сцената на предаването.
 

На гости на Димитър Рачков бе пластичният хирург д-р Николай Георгиев, а водещият не пропусна да го замеси и в забавно предизвикателство.

NOVA

NOVA

С лични откровения по темата за силикона се включиха още певиците Тита и Галена.
 

Младата звезда, чиято кариера започна от “X Factor” - Тита, въвлече любимия водещ в нечуван музикален дует - този на Тита Търнър и Митко Рамацоти.
 

Галена се впусна в нетипична танцова надпревата заедно с Рачков под ръководството на Рафи Бохосян.

NOVA

NOVA

В четвъртото издание на „Забраненото шоу на Рачков“ поп-фолк легендата Милко Калайджиев се изправи пред въпроси, които никой никога не му е задавал.
 

Той не се притесни от разкритите за него малко известни факти, като този, че в началото на кариерата си е пеел италиански песни.

NOVA

NOVA

В края на участието си смело влезе в ролята на жури в новия проект „Милко търси талант“. Зрителите видяха и страхотното музикално шоу на момичетата от Secret Garden Show по идея на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска.

NOVA

NOVA

Интересни отговори по темата „За и против силикона“ Димитър Рачков получи от бургаското барби Андреа и първия транссексуален мъж, участвал в конкурс за красота - Симона Галинова.
 
 

NOVA

Последни гости на „Забраненото шоу на Рачков“ тази неделя бяха Стефан Вълдобрев и прекрасните музиканти от „Обичайните заподозрени“.
 

За феновете на предаването те изпълниха компилация от най-големите си хитове - „Силикон“, „Обичам те, мила“, „По-полека“. На финала на предаването Рафи Бохосян и бендът на шоуто изпълниха „Да е влюбен този свят“ в памет на великата Татяна Лолова.

NOVA

NOVA

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ на 11 април от 20:00 по NOVA, когато темата ще бъде „Спорт“, а на сцената отново зрителите ще видят цяла палитра от звездни гости, свързани с българския спорт.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.