„Истината за българския спорт“ прикова вниманието на зрителите в неделната вечер
„Забраненото шоу на Рачков“ бе посветено на българския спорт тази неделя. До водещия на сцената застанаха едни от най-добрите български спортисти в различни спортове.

NOVA

Димитър Рачков се впусна в своеобразни състезания с шампионите, които дадоха своя уникален принос в темата „Истината за българския спорт“. Освен Рафи Бохосян и неговият бенд, с музиката си очароваха Нели Петкова, Веско Ешкенази и Лъчезар Кацарски.

NOVA

NOVA

След страхотното брейк изпълнение на децата от „The Next Crew”, зрителите на NOVA видяха водещия за първи път в екип за борба. Сцената на шоуто се превърна в тепих при гостуването на олимпийската и световна шампионка по борба Станка Златева.
 

В студиото тя представи и младите надежди на българската борба. Схватката между Рачков и трите боркини бе коментирана от Камен Алипиев-Кедъра, който с много смях припомни на феновете едни от най-големите бисери на българските спортни коментатори.
 
 

NOVA

NOVA

На дивана срещу Рачков застанаха и три момчета, които могат да бъдат вдъхновение и пример за изпитание на волята и духа - параолимпийците Михаил Христов, Денислав Коджабашев и Християн Стоянов.
 

Веднага след тях в студиото влезе легендата на българския футбол Мартин Петров, който разказа вълнуващи истории от кариерата си, а малко по-късно двамата с водещия премериха уменията си по футбол на сцената.
 

Вечерта бе закрита с песента „Somebody To Love” в изпълнение на Рафи Бохосян, бенда и със специалното участие на Веско Ешкенази.
 

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ на 18 април от 20:00 часа по NOVA, когато темата ще бъде „Българска работа“, а на сцената зрителите ще видят Христо Стоичков, Захари Бахаров, Юлиян Вергов, Таньо Шишков, Тихомир Христозов и Владислава Христозова.

NOVA

NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил за актуални новини. Епизоди от предишни предавания можете да откриете във Vbox и в NOVA PLAY.