Цвета Караянчева
Цвета Караянчева / БГНЕС, архив
Председателят на парламента Цвета Караянчева отправи трогателно пожелание по случай светлите коледни празници.



На Коледа нека използваме всяка минута, за да бъдем заедно с любимите си хора. Това каза Караянчева във видеообръщение към гражданите, публикувано на страницата ѝ във Фейсбук по повод Рождество Христово.

Борисов: Нека да сме здрави, щастливи и с добри сърца

„Щастлива Коледа на всички! За мнозина от нас това е най-красивият празник. Това е време за прегръдки, за добрини, съчувствие към чуждите несгоди, но най-вече време за приятели и близки. Нека използваме всяка минута, за да бъдем заедно с любимите си хора! Но наистина заедно! Не пред телевизорите и не вторачени в телефоните си, а заедно очи в очи с отворени сърца“, посочи Караянчева.

Нинова омеси коледната питка, пожела топлина и разбирателство в семействата (СНИМКИ)

„Като майка и баба и аз ще използвам тези безценни мигове, за да отдам цялото си внимание на семейството си, на което понякога се чувствам длъжница. Нека обаче в радостта от празника да не забравяме и онези от нас, които го посрещат с грижи или в самота и ако не можем да протегнем ръка към тях, нека поне ги споменем в молитвите си за по-добър свят! Дано коледният дух да ни направи по-добри, по-силни и по-човечни! Желая Ви от сърце обич и искрена радост. Честита Коледа!“, казва още председателят на Народното събрание.