Четирима са ранени след катастрофа в Казанлъшко
Четирима са ранени след катастрофа в Казанлъшко / cнимкa: Sofia Photo Agency
Четирима са ранени след катастрофа в Казанлъшко
20941
Четирима са ранени след катастрофа в Казанлъшко
  • Четирима са ранени след катастрофа в Казанлъшко

Мъж е с опасност за живота, други трима са настанени в болница след катастрофа край казанлъшкото село Тулово. Инцидентът е станал на входа на бензиностанция.

Лек автомобил "Фолксваген Венто", управляван от 35-годишен мъж от Казанлък се  движил по път І-5 в посока запад. На около един километър след с. Тулово предприел ляв завой за навлизане в бензиностанция, без да пропусне движещия се в посока изток лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 61-годишен мъж от Стара Загора.

Старозагорецът е получил натъртвания в областта на гръдния кош. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. Пострадал е и возещият се във "Фолксваген Венто" 43-годишен мъж от Тулово, който при катастрофата е получил разкъсване на далака, фрактури на таза и две ребра. Той е настанен е за лечение в МБАЛ - Казанлък, с опасност за живота.

С фрактура на шиен прешлен, без опасност за живота в същата болница е оставен за наблюдение и втори пътник от лек автомобил "Фолксваген Венто" - 30-годишен мъж от Тулово. Третият им спътник - 36-годишен мъж от Казанлък е с натъртвания в областта на гръдния кош и му е оказана амбулаторна медицинска помощ.

Причините за катастрофата се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.