БСП написа на кабинета Борисов Слаб 2
БСП написа на кабинета Борисов Слаб 2 / Sofia Photo Agency
БСП написа на кабинета "Борисов" Слаб 2
23115
БСП написа на кабинета "Борисов" Слаб 2
  • БСП написа на кабинета "Борисов" Слаб 2

100-дни управление на новото правителство стана поредният повод депутати от БСП, ДПС и ГЕРБ да се скарат. Левицата постави оценка Слаб 2 на действията на кабинетаБорисов", а от движението обвиниха мнозинството в двойни стандарти при взимането на решения. Логично от ГЕРБ защитиха правителството като отбелязаха, че то се справя с много тежки проблеми.

Ремзи Осман от ДПС коментира: „Във всички случаи ние очакваме ГЕРБ, когато проявява бърза реакция за разрешаване на някой проблем, да не допуска тези грешки, но за съжаление в тези 100 дни след всяка реакция на правителството на ГЕРБ забелязваме, че се допускат повторни грешки".

Ангел Найденов от БСП: „100 демонстрирахте управление чрез ревизията и чрез мобилния телефон. 100 бягате от реалните действия, бягате от проблемите на хората, бягате от живота на хората. 100 дни вие се разминавате с дневния ред на държавата. Вие пропиляхте тези 100 дни на толерантност".

Искра Фидосова от ГЕРБ отговори: „Не бягаме ние, г-н Найденов, а бягате вие. Бягате от работа на Народно събрание, бягате от заседание в пленарна зала, бягате от заседание на постоянните комисии, но виждам, че много добре бягате в една посока, а тя е в прокуратурата, където ще ви бъде потърсена отговорност за управлението на кабинета „Станишев".