Борисов: Страхът, който насажда ДПС, ще им изиграе много лоша шега
Борисов: Страхът, който насажда ДПС, ще им изиграе много лоша шега / снимка: БГНЕС

Страхът, който насажда ДПС, ще им изиграе много лоша шега. Това е заявил председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на среща с жителите на Скребатно в община Гърмен, където пред над 200 души е представил кандидат-кмета на ГЕРБ за кмет на общината Верхад Ислямов, съобщиха от пресцентъра на партията.

Борисов е подчертал, че по време на управлението на ГЕРБ са достигнали европейски средства до всяко населено място, колкото и да са били изостанали преди. Дадени са и над 70 млн. лева за тютюнопроизводството, който е основен поминък на хората в този регион. По думите му районът може да се развива и в сектори като туризъм, пчеларство, скотовъдство, но ако ГЕРБ се върне на власт и довърши магистрала „Струма”. „Както са тръгнали обаче днешните управляващи ще съсипят „Струма”, е посочил Борисов.

В общинския център Гърмен Борисов и кандидатът за кмет на общината Верхад Ислямов са били посрещнати от над 1000 жители, се посочва в съобщението. Той е посетил археологическите разкопки край Гърмен, както и СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”. За ремонта на училището бяха отпуснати средства от правителството на ГЕРБ, изградена и нова модерна спортна площадка, информират от ГЕРБ.

На площада на селото Борисов отново е призовал участниците в изборите към толерантност по време на кампанията. Той е бил и гост на сватба, като е поздравил младоженците.

Обиколката на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов в община Гърмен по-рано днес започна в село Рибново, където също представи кандидата на партията за кмет на общината в предстоящите на 29 септември частични избори. Те бяха насрочени, след като доскорошният кмет на общината Ахмед Башев от ДПС бе избран за народен представител.