/ netinfo
Борисов към социалистите: Нека си хапнат, пийнат, да не им разваляме празника!
98362
Борисов към социалистите: Нека си хапнат, пийнат, да не им разваляме празника!
  • Борисов към социалистите: Нека си хапнат, пийнат, да не им разваляме празника!
Много злини са направили социалистите на България, по времето когато са управлявали. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод събора на опозицията на връх Бузлуджа, след като отново се чуха призиви за оставка на настоящия кабинет. "Но да не им разваляме празника", допълни министър-председателят.
 
По думите му събралите се там около 50 000 членове и симпатизанти на БСП няма как да демонстрират мощ.
 
Оставка и предсрочни избори поискаха социалистите на Бузлуджа

"Каква мощност, аз три пъти им занесох властта, диктаторът отива - моля ви се, вземете управлявайте, ето ви оставката, направете. Три пъти го направих, дето се вика, смеят ми се след това и те не могат", коментира поредните нападки към водената от него политика.
 
"Нека си хапнат, пийнат, те обичат, не бива да се харчи енергия, това си е тяхна традиция. Много злини са направили на България за тези десетилетия управление, но да не им разваляме празника", заяви министър-председателят.
 
Инфраструктурните обекти продължават да са приоритет на правителството

Днес Бойко Борисов беше на посещение в Нови пазар за официалното откриване на 23 санирани сгради, сред които тези на полицията и пожарната.
 

БГНЕС


Инфраструктурните обекти продължават да са приоритет на правителството, което полага усилия за всеки български град, изтъкна при визитата си премиерът. "Ако искаме да вдигаме брутния вътрешен продукт, ако искаме да върнем хората в България, трябва максимум бързо да развиваме инфраструктурата, това което правим", подчерта Борисов.