/ / iStock/Getty Images
По обвинителен акт на Районна прокуратура-Козлодуй на подсъдимия, е било определено наказание от шест години „лишаване от свобода“, което да бъде изтърпяно при „строг“ режим за извършени от него престъпления спрямо непълнолетно лице - изнасилване, блудство, нанасяне на побой  и отправяне на закана с убийство, съобщиха от прокуратурата.

Изправят пред съда мъж, обвиняем за блудство със 7-годишната си племенница

Съдът е увеличил така наложеното наказание на осъдения с още две години
. На 16 юли 2018 г. в село Хайредин, той се съвкупил с момиче, ненавършило осемнадесет години, като го принудил към това със сила.

Мъжът нанесъл на пострадалата удари с юмруци в лицето и главата, с което й причинил кръвонасядане и охлузване с медицински данни за мозъчно сътресение. Освен това, насилникът осъществил с нея действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, като й нанесъл и побой, с цел да сломи съпротивата й.

Задържаха баща за блудство със собствената му дъщеря

Осъденият е отправил и закани с убийство към непълнолетната с думите: „Ти сега ще умреш тука, като куче“, което е могло да възбуди основателен страх от осъществяването им.

В продължение на два часа и половина, той е нанасял на пострадалото момиче жесток побой, като я удрял с юмруци в областта на лицето, главата и тялото. Осъденият проявил изключителна ярост, ожесточение и садизъм към непълнолетната, като натискал главата й в тоалетната чиния.

50-годишен блудствал със 7-годишно момче в шуменско село

В резултат на действията му, детето получило разкъсно-контузна рана, отоци, кръвонасядания и охлузвания в различни части на тялото и главата. Осъдителната присъда е влязла в законна сила и не подлежи на обжалване.