/ ThinkStock/Getty Images
Обвиняемият е многократно осъждан
Районна прокуратура-Сандански е предала на съд мъж на 43 години по обвинение за блудство с племенница си, съобщиха от прокуратурата.

Задържаха баща за блудство със собствената му дъщеря

Обвиняемият е многократно осъждан. Към септември 2019 г. живеел под наем в село в област Благоевград. На 28 септември 2019 г., той се е срещнал със сестра си и 7-годишната си племенница в кафене.

Обикновено той купувал на детето различни лакомства, на които то се радвало. На тръгване мъжът попитал майката на момичето дали дъщеря й може да дойде да спи при него, на което жената отговорила утвърдително.

По-късно, след като стигнали обитавания от него имот и влезли в стаята, той включил телевизора и избрал канал с музика. Нахранил се сам, като не обърнал внимание на племенницата си, която му споделила, че е гладна. Поискал от момичето да му играе кючек, но то отказало.

50-годишен блудствал със 7-годишно момче в шуменско село

Обвиняемият се приготвил да ляга и казал на детето да се съблече. След като то не му се подчинило, успял да го направи чрез сломяване на съпротивата му. Мъжът извършил със 7-годишното момиче блудствени действия без съвкупление. На сутринта предупредил племенницата си да не казва на никого за случилото се, иначе „ще я бие и ще й се скара“.

Същият ден пострадалото дете разказало на майка си за действията на вуйчо си. Бил подаден сигнал до полицейските органи. Предстои наказателното производство срещу него да продължи в съда.