Сега футболните звезди се стягат и за "трето полувреме"
В истински футболен празник се превърна благотворителният мач между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Над 35 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски" наблюдаваха на живо спектакъла, който завърши при резултат 3:3.
 
Не крайният резултат обаче бе важното в шоуто, което предложи много качествени отигравания от някои от големите звезди в играта. Събраните средства отидоха за фондацията на Бербатов.
 
Още преди мача българинът ни направи съпричастни с емоциите в автобуса и в съблекалнята на своя отбор, а деца от фондацията му направиха специално музикално шоу.



Всичко за ШОУТО на Бербатов и Фиго вижте на GONG.BG

Сега футболните звезди ще се насладят и на нощния живот в София. Те ще посетят известно столично заведение, където ще се отдадат на забавления.
 


Президентът награди Бербатов и Фиго за благородната им кауза (СНИМКИ)

Рекордьорът по голове за националния отбор на България организира благотворителния мач чрез своята фондация. Неговият отбор United Stars се изправи срещу отбора на носителя на "Златната топка" Луиш Фиго. Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов също присъства на големия мач тази вечер, за подкрепи каузата на Бербатов.

Дон Бербатоне взриви интернет (ВИДЕО)



Специално за мача на Димитър Бербатов в България пристигнаха Роберто Карлос, Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Патрис Евра, Робер Пирес, Давид Трезеге, Кристиан Карембьо.

Мероприятието уважиха и легендарният Христо Стоичков, Красимир Балъков, Мартин Петров и Стилиян Петров.