Лили Иванова опияни хиляди в НДК (СНИМКИ)
Лили Иванова опияни хиляди в НДК (СНИМКИ) / БГНЕС

Лили Иванова изнесе грандиозен концерт в препълнената Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК).

Това се случи в деня, в който Двореца чества 35 години от своето създаване.

Прецизно подбран репертоар, включващ три нови песни и любими и добре познати на българите хитове, но с изцяло нов аранжимент - това беше само част от шоуто на примата.

Освен песента "Този миг" по музика на Веселин Веселинов - Еко и текст на Стефан Вълдобрев, която беше пусната в ефир дни преди концерта, певицата изпълни и другите си две нови парчета - "Вкусът на греха" по текст на Росен Кукошаpов и музика на Ангел Дюлгеров, както и "Каданс" по текст и музика на братята Милен и Росен Кукошарови, съобщиха от НДК.

Залата беше препълнена с верни фенове на гранд примата. Всички пяха с Лили Иванова и танцуваха.

За първи път Лили Иванова излезе на сцената с беквокалистки - група LaTiDa. Трите момичета Десислава Христова, Елизабет Нешева и Яна Балева застанаха редом до голямата певица на сцената и доказаха защо им е гласувано такова доверие с безупречните си изпълнения.

Лили Иванова: Работя с всеки, който ми предложи хубава музика и красив текст

"Искам да благодаря на директора на НДК Мирослав Боршош, който направи много жестове за този концерт", каза от сцената Лили Иванова.

Непосредствено преди началото на събитието лично той поздрави певицата, пожелавайки й още много успехи занапред.

След края на концерта тя получи много букети и поздравления от редица официални лица и почитатели, а залата дълго време аплодираше певицата след последното й изпълнение.

Лили Иванова: "Аз не мразя, любовта е моето чувство и аз пея за нея"

Концертът ще бъде запомнен, не само с това, че беше първият й голям концерт в София от есента на 2014 г., а и с рекордно краткия срок, в който залата беше разпродадена. Броени дни след пускането в продажба на билетите, те вече бяха свършили, цели 3 месеца преди датата на събитието.

източник: БГНЕС

Лили Иванова опияни хиляди в НДК (СНИМКИ)
netinfo

Лили Иванова опияни хиляди в НДК (СНИМКИ)
netinfo