мотосъбор Видин
мотосъбор Видин / Община Видин
За пореден път Видин е домакин на Националния мотосъбор, който се провежда от 18 до 20 август и се организира от местния клуб „Северозападни мотори”, със съдействието на Община Видин. Тази вечер кметът Огнян Ценков се срещна с участниците в него, които се събраха в бившето военно поделение и отправи своите поздравления. Той подчерта, че общината отново дава своята подкрепа за реализирането на това популярно събитие и за осигуряване на най-добрите условия. И отбеляза, че мотористите са известни със свободолюбивия си дух, ясни принципи, самодисциплина и солидарност. Неговото пожелание към тях бе да отстояват своите идеали, да имат много нови последователи и да се забавляват истински.

мотосъбор Видин
Община Видин

Огнян Ценков поднесе сърдечни поздравления и към членовете на видинския мотоклуб „Северозападни мотори“ по повод 10-годишния юбилей на клуба и връчи на неговия президент Младен Младенов почетен плакет на Община Видин. Мотористите също изненадаха кмета с подарък – каска, поръчана специално за случая.

мотосъбор Видин
Община Видин

И тази година по време на събора имаше стънт шоу, състезания по драг на летището край с. Иново, томболи, игри, концерти на рок групи, много забавления.
 

мотосъбор Видин
Община Видин


 
Община Видин