Видин празник
Видин празник / Десислава Крумова
В детска градина „Славейче“ във Видин отбелязаха Деня на християнското семейство с много старание и уважение към истинските християнски ценности.  Децата заедно с родителите изработваха коледни играчки и картички, които ще се предлагат на коледен базар през следващия месец.

В началото на тържеството децата от втора група „Звездички“ поздравиха родителите си с песен, а госпожите Тошева и Иванова приветстваха всички с мили думи: „Празникът на християнското семейство е важен за всички нас, за да си напомним колко сме свързани и важни едни за други... Защото всички ние тук сме част от едно семейство“-обърна се към децата и техните родители госпожа Иванова.

празникът
Десислава Крумова

„Понякога за малките палавници се оказва по-авторитетно „Госпожата каза“, отколкото „Мама каза“ и затова е много важно да работим съвместно с родителите и заедно да редим пъзела на детското възпитание... Защото живеем в динамично и объркано време и детската градина е втори дом за децата ни, затова трябва да се допълваме с родителите, да бъдем един екип, едно семейство“, сподели госпожа Тошева.

Сред шумните детски възклицания, изрисуваните с боички пръстчета и фланелки полепнали със сребърни звездички от картичките, имаше и домашно приготвени сладки с елхички, сърчица и мечета. Децата от детска градина „Славейче“ научиха важен урок-празникът е в споделянето.

празникът
Десислава Крумова