Театърът предлага „билети за Рая“
Театърът предлага „билети за Рая“ / Калин Тдоров

„Билет за Рая“ е заглавието на поредната нова премиерна постановка на Драматичен театър – Монтана. На 06 юни от 19,00 часа театърът ще посрещне публиката в Голяма зала на театъра за да представи пред тях за първи път в Монтана пиесата на Уили Ръсел „Шърли Валънтайн“, чиято сценична версия режисьорът Минчо Събев е кръстил „Билет за Рая“.

В главната роля е актрисата Ирина Константинова, която е добре позната на театралните почитатели в града. Тя от няколко години не се изявявала на местна сцена. „Билет за Рая“ е спектакъл за любовта, за срещите и разделите, за бляновете и разлъките, за сбъднатите мечти и за разочарованията от тях, за надеждата и реалността…

„Билет за Рая“ е историята на Шърли Валънтайн, историята на една жена, историята на една мечта. Интересно е решението на режисьора публиката да бъде настанена на сцената по време на представлението. Премиерният спектакъл на „Билет за Рая“ е на 06 юни от 19,00 часа в Голяма зала на Драматичен театър – Монтана, а през горещите летни месеци заглавието ще се играе в Английския двор на театъра.