Представят възможностите за кандидатстване през 2017 г.
Представят възможностите за кандидатстване през 2017 г. / Дарик Враца - архив

Цикъл от срещи за представяне на възможностите за кандидатстване през 2017 г. по програмите, финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове в България (Програма за развитие на селските райони и оперативните програми) организира екипът на Областен информационен център-Видин. В десетте селски общини на областта екипът на центъра ще запознае всички групи потенциални бенефициенти с предстоящите за отваряне мерки по Програмата за селските райони и процедури по оперативните програми, както и ще отговаря на поставените въпроси, свързани с кандидатстването и европейското финансиране.

На срещите са поканени представители на общините, бизнеса, неправителствения сектор, образователната и културна сфера. Събитията са открити и за всички граждани, които имат интерес към темата.

Срещите започват от днес и ще продължат до 5декември в заседателните зали на общинските администрации, във времето от 10,30 до 12,00 ч.

Първата среща е в Чупрене; утре ще е Белоградчик; на 23 ноември, сряда в Ружинци; 24 ноември, четвъртък – Макреш; 25 ноември, петък – Брегово; 28 ноември, понеделник – Димово; 29 ноември, вторник – Кула; 1 декември, четвъртък – Бойница; 2 декември, петък – Ново село и на 5 декември, понеделник – в Грамада.