Отлично представяне на врачански тенисисти
Отлично представяне на врачански тенисисти / СКТМ

Детелина Михайлова от Враца спечели открития турнир по тенис на маса, организиран от Северозападната лига по тенис на маса. Треньорката в СКТМ Враца завоюва първото място в конкуренцията на 35 състезатели от Северозападна България, като загуби едва два гейма в цялата надпревара. Второто място в състезанието взе Петко Петков от Козлодуй, а трети останаха Цветан Гелев от София и Иван Велков от Враца, който се състезава за Белун - Козлодуй.

За Детелина Михайлова, която е и национален състезател, това е втора победа в силно състезание в рамките на две седмици, след като на 6 септември спечели и открития турнир в Берковица, където победи няколко представители на Българската А група по тенис на маса.

СКТМ Враца планира да проведе серия от турнири в училищата на Враца в следващите няколко месеца, а в клуба вече отвори врати и школата за деца и юноши, в която желаещите могат да се запишат. Треньори в клуба са Детелина Михайлова и Любомир Георгиев, който е с над 25 години треньорски стаж в Гърция и създал шестима шампиони по тенис на маса на южната ни съседка.