Летни обучения за малчугани в Ботев Враца
Летни обучения за малчугани в Ботев Враца / netinfo

"Ботев" подготвя изненади за най-малките футболисти от Враца през лятото, съобщи маркетинг директорът на клуба Денислав Георгиев. Планират се летни обучения за малчугани, които ще се провеждат на помощния терен край стадион „Христо Ботев“.

"От днес започваме една страхотна инициатива - лятно футболно училище във Враца. Всички деца, които не бяха одобрени на кастинга, както и по-малките - набор 2005-а, 2006-а и 2007-а, са добре дошли на тренировъчния терен край стадион „Христо Ботев“. Тренировки ще има в понеделник, сряда и петък, на следните дати: 13, 15, 17, 20, 22, 24, 27 и 29 юни, а заниманията ще бъдат водени от треньори от нашата детско-юношеска школа. Като започне европейското първенство заниманията ще бъдат преди обяд, от 10.30 часа, за да може децата да се учат от най-добрите", коментира Денислав Георгиев.

Припомням, че преди дни "Ботев" попълни с 33-има таланти футболната си школа след подбор за 4 възрастови групи за родените между 2003 и 2006 години. Различните гарнитури от ДЮШ на врачани започват подготовка през август.