Юлияна Дончева стана Недкова, здраве и късмет си пожелаха младоженците
Юлияна Дончева стана Недкова, здраве и късмет си пожелаха младоженците / netinfo
Юлияна Дончева стана Недкова, здраве и късмет си пожелаха младоженците
30545
Юлияна Дончева стана Недкова, здраве и късмет си пожелаха младоженците
  • Юлияна Дончева стана Недкова, здраве и късмет си пожелаха младоженците

Станислав Недков се врече във вечна вярност на Юлияна Дончева снощи на историческия хълм "Царевец". Двамата си казаха "да" под открито небе, вещо наставлявани лично от кмета на В. Търново д- р Румен Рашев. Градоначалникът пристигна на "Царевец" десетина минути преди сватбения кортеж. Младоженецът лично шофираше черното си ауди, в което освен булката се возеха и кумовете- премиерският съветник Светослав Спасов и съпругата му Деси. Юлияна и Светльо са приятели от 2001 г., когато станаха заедно царски депутати от Шумен. Бившата телевизионна водеща бе избрала тоалет на "Проновиас" за сватбата. Роклята бе на цветя, с виолетови отенъци. Актьори от ансамбъл "Българе" се погрижиха да внесат голяма доза историзъм в тържеството. Пред втората порта на крепостта младоженци, кумове и гости бяха поети от почетни стражи, а пред третата в шествието се включиха девойки в старобългарски одежди, музиканти, танцьори и характерния за средновековието шут. Горе на площадката пред пирамидата пък цар и царица посрещнаха бъдещото семейство Недкови, което стъпи върху килим от розови листа щедро разпръснати от малките шаферки.

Кметът д- р Румен Рашев определи Юлияна Дончева като великотърновка по дух, приветствайки я с добре дошла в старопрестолния град.

 Чуйте в звуковия файл как премина церемонията.

 След като младоженците подписаха акта за граждански брак градоначалникът обяви, че Юлияна Дончева приема фамилията на съпруга си и вече е Недкова. Младоженците размениха пръстените си. Двамата се бяха спрели на стилни сребърни халки, като върху тази на Юлияна пишеше Стъки, а шампионът по свободни боеве вече ще носи името на любимата си на безименния си пръст. Заклет режимлия Станислав Недков не успя да изпие до дъно чашата с шампаанско и изсипа част от искрящата напитка в тази на Юлияна, предизвиквайки аплодисментите на гостите. Ансамбъл "Българе" вдигна допълнително градуса на настроението, с двубой със саби, кукерски ритми и кръшни танцьорки.

"Пожелавам си да бъдем винаги много влюбени, здраве, преди всичко, разбира се, късмет и искаме наистина всички да изпитат това, което изпитваме ние сега. Царевец е страхотно място искани се всички да го видят през нашите очи", каза Юлияна Недкова.

Сватбеното пътешествие се отлага за след 7 август, съобщи Станислав Недков. Тогава великотърновецът ще дебютира в най- популярната ММА верига- UFC в САЩ. Това ще стане на галавечерта „UFC 117", която ще се проведе в Оукланд, Калифорния. Стъки ще се бие в клетка с американецът Родни Уолъс в лека- тежка категория до 93 кг.

"Щастлив съм, че на това историческо място ние съумяхме да организираме едно, смятам приятно за всички тържество. От утре подготовката ми продължава. След мачът ще почиваме. Пожелаваме си здраве и дечица", призна Стъки. Той бе облечен в стилен костюм на "Андрюс Фешън", ушит по поръчка.

Чуйте още от двамата в звуковия файл.

Младоженците получиха поздрави от близките си, оперетния тенор Марио Николов, Весела Нейнска, президентът на Българската федерация по смесени бойни спортове Камен Попов е много техни приятели от В. Търново и страната. Вечерята бе в градината на хотел "Севастократор" в Арбанаси, а църковният ритуал ще бъде след края на постите...