Виолетовите паднали в Мездра с гол от засада, клубът разпространи снимки и видео
Виолетовите паднали в Мездра с гол от засада, клубът разпространи снимки и видео / netinfo

Голът, с който  "Локомотив" (Мездра) победи "Етър ВТ " с 1:0 е отбелязан от положение на явна засада, съобщиха от клуба. Ръководството на „виолетовите” изпрати до медиите видео и стоп кадър, които потвърждават думите им. От снимката се вижда, че в момента, в който Иван Редовски стреля със странична ножица, голмайсторът Валдемар Стоянов е зад защитата на „виолетовите”, след което довкарва отбитата от Венци Димитров топка в мрежата зад него за 1:0 в 81- ата минута.

Според старши треньорът на великотърновци Сашо Ангелов това е третата съдийска грешка повлияло върху крайния изход на мач на етърци през този сезон.

"Виолетовите" паднали в Мездра с гол от засада, клубът разпространи снимки и видео
netinfo

По неговите думи при гостуването в Габрово през есента, при 0:0 не е зачетен чист гол на Илко Трифонов, заради отсъдена несъществуваща засада, а мачът приключва 1:0 за домакините. В Червен бряг пък отборът губи, тъй като не е маркирана засада на Вълов от местния "Партизан" за 2:1. Така при три от общо четири поражения до момента тимът се е оказал ощетен.

"Виолетовите" паднали в Мездра с гол от засада, клубът разпространи снимки и видео
netinfo

 

"Трета загуба след съдийски грешки вече ни дойде много. По никакъв начин на търсим оправдание за загубите, за които вина носим и ние, но вече се натрупа много. Говорим за грешки, които са определящи и от тях идват победните голове за съперниците. Без тях класирането щеше да е съвсем друго. В Габрово при центрирането на Трифонов от фаул Н. Иванов изобщо не играе с топката, като дори не е и в засада, а голът беше отменен. В Червен бряг голът е от засада и това се вижда, същото се случи и в Мездра. Не искаме да коментираме съдиите, но вече се събраха доста грешки, и все в наша вреда", коментира старши треньорът Сашо Ангелов.