Виолетови плакати с номер 17 издигат фенове на Етър-1924
Виолетови плакати с номер 17 издигат фенове на Етър-1924 / netinfo
Пано във виолетово и бяло ще покрие официалната трибуна на стадион “Ивайло” в събота при първия съдийски сигнал на срещата “Етър-1924” - “Велбъжд” /Кюстендил/. Представители на Фен клуба ще раздадат на зрителите 1 000 виолетови картона, върху които ще бъдат отпечатани номерът на контузения Ивайло Димитров - 17 и прозвището му "Руския".
При първия съдийски сигнал цялата публика ще стане на крака и ще издигне листите в знак на подкрепа за възстановяващия се футболист. Зрителите ще ги вдигат и при отбелязаните голове от играчи на “Етър-1924”. Подобна хореография се прави за първи път на наш стадион от страна на привърженици на даден отбор. Преди време по подобен начин със зелени картони феновете на “Вердер” подкрепиха любимеца си Класнич. Интересното е, че и той играе, като Руския с №17 на гърба. Самите футболисти на великотърновския тим пък ще загряват с бели фланелки с щампована снимка на Ивайло Димитров и надпис “Ние сме с теб”.
“Благодаря на привържениците и колегите ми, че не ме забравят. Разбрах, че са съчинили стих за мен, че “искат да отбележа пак”. Истината е, че и аз много искам отново да бележа голове”, каза по телефона Ивайло Димитров. Той ще бъде изписан от плевенската ортопедична клиника в понеделник, тъй като лекарите изчакват да заздравеят изгарянията по кожата на крака му, предизвикани от промиването на раните с йод веднага след тежкия удар в контролния мач със “Спартак”. Счупения крак няма да бъде гипсиран, тъй като е обездвижен с метални планки. На 45-я ден след операцията болта, който ги държи ще бъде свален, съобщи още Димитров.
Два лева ще струват билетите за домакинските мачове на “Етър-1924” от пролетния дял на първенството на Западната “Б” група. Намаления за ученици, студенти и пенсионери няма да има. За срещата с “Велбъжд” всеки от зрителите закупилбилет ще получи, като подарък календара на мъжкия отбор за 2007 година. В съботния следобед на стадиона ще има и мажоретки, които допълнително ще подгряват публиката.