Ваучери за техника и хранителни продукти получиха деца на загинали полицаи
Ваучери за техника и хранителни продукти получиха деца на загинали полицаи / DarikNews.bg

Директорът на Областната дирекция на МВР комисар Живко Коцев раздаде ваучари на седем деца на загинали при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР. Децата получиха ваучери на стойност 400 лева за пазаруване в магазини за техника и ваучери на стойност 220 лева за пазаруване в хранителен магазин. Подаръците бяха връчени на Полина Петрова, Десислава и Светльо Чукови, Михаела Кънчева, Петър Христов и Габриела Димова.

„Наш дълг е не само да указваме финансова помощ на децата на загиналите служители, а и да насърчаваме нашите наследници и последователи, тъй като в тяхно лице желаем да видим едни достойни служители на Министерството. На прага сме на новата година и това, което аз лично искам да им пожелая от името на професионалното и политическото ръководство е повече усмивки, повече дни на радост, много щастие и една ползотворна и успешна 2012 година", каза комисар Коцев. „Вратите ни са отвоерени във всяко едно отношение за тях и когато имат нужда от помощ ние винаги ще се отзовем'', подчерта директорът на полицията.

Инициативата е част от националната кампания за подпомагане на децата на инвалиди и загинали служители в системата на Министерството на вътрешните работи. Средствата са осигурени от МВР по повод настъпващите коледни и новогодишни празници.