/ Община Свищов
Със сумата от 95 хиляди лева беше положен нов асфалт на 4700 квадратни метра от три ключови улици в свищовското село Вардим. 45 хиляди лева от средствата за ремонта са част от предоставените с постановление на МС 500 хиляди лева за ремонт на улиците в свищовските населени места, а останалите 50 хиляди са осигурени от бюджета на кметството, предвидени за текущи ремонти.
 

улици ремонт
Община Свищов


улици ремонт
Община Свищов


МРРБ отпусна на община Свищов 400 хил. лв. за ремонт на улици
 

улици ремонт
Община Свищов


Кметът на селото Сенка Добрева сподели, че две от улиците - „Десета“ и „Първа“ са основни пътни артерии и трафикът по тях е интензивен. Преди да бъдат асфалтирани са били в изключително лошо състояние, а едната от тях не е ремонтирана повече от 35 години.
 

улици ремонт
Община Свищов


Подновена е голяма част от парковата мебел в Свищов (СНИМКИ)

За третата улица - „Двадесет и пета“ тя каза, че е с наскоро ремонтиран канал за отпадни води и сега, с полагането на новия асфалт процесът по възстановяване на нормални условия за движение по улицата е завършен.
 

улици ремонт
Община Свищов


Сенка Добрева изрази своята благодарност към кмета на общината Генчо Генчев, с когото работи изключително ефективно, както и на народните представители Цветан Цветанов и д-р Станислава Стоянова за ангажираността им към проблемите на жителите от общината, и за съдействието им да бъдат отпуснати средствата за рехабилитация на най-компрометираните улици в свищовските села.