Стъки: Цветанов се скри от мен, но не може да се скрие от справедливия гняв на хората
Стъки: Цветанов се скри от мен, но не може да се скрие от справедливия гняв на хората / Дарик нюз

Представители на „Коалиция ГОРДА БЪЛГАРИЯ" очакваха водача на листата на партия ГЕРБ за великотърновски избирателен район Цветан Цветанов пред хотел "Арена" във В. Търново, където той имаше среща със Съюза на офицерите и сержантите от резарва и запаса. Те бяха издигнали плакати „Цветанов вън от политиката" и „Цветанов - нагъл лъжец", а там бе и водачът на листата на „Коалиция ГОРДА БЪЛГАРИЯ" за В. Търново Станислав Недков.

Охраната на бившия вицепремиер обаче го въведе в залата не през рецепцията на хотела, а през друг вход. Същото се получи и при излизането и отново му бе спестена появата пред очакващите го.

„Този човек не се вслуша в справедливия гняв на българските граждани, които излязоха на улицата и уволниха дисциплинарно правителството. Той не се вслушва и в момента, когато след разкритията на главния прокурор трябваше да покаже, че има морал и да напусне политиката. Аз питам: защо след като толкова добре са управлявали и толкова неща са направили за България, защо тези хора ходят с охрана. Охрана, която всички българи продължаваме на плащаме и те продължават да източват нашите пари. След като имаха за 4 години 100 млн. лв. партийна субсидия, не можеха ли да си позволят частна охрана, а ходят с коли и охрана на НСО. Този човек трябва незабавно да се вслуша в справедливите искания на българските граждани и незабавно да напусне политиката", комантира Станислав Недков- Стъки.

„Протестни плакати имаше не само от симпатизанти на „Коалиция ГОРДА БЪЛГАРИЯ", а и от обикновени български граждани. Не знам защо той се притеснява да излезе и да разговаря с тези хора, да прочете плакатите и да ги пита защо са недоволни. Финтира ни, за да влезе и излезе от друго място. ГЕРБ, Цветанов и Борисов са царе на финтовете. Те управляваха 4 години само с финтове, по никакъв друг начин. Но тези финтове ще изядат техните глави. Нещата започват да излизат едно по едно и тези хора в момента си купуват само време, те не могат да си купят добър край", заяви още Станислав Недков.