Става ли българският мъж?
Става ли българският мъж? / sxc.hu

Велико Търново се включва в Национална кампания за проучване на сексуалността на българския мъж. Допитването е по инициатива на сайта www.pitat.me. Великотърновци ще бъдат анкетирани по темата от 11:00 до 15:00 часа пред централния вход на парк Марно поле.

До момента в страната са попълнени над 12 500 анонимни анкети, като над 9000 от тях са подадени в София, Пловдив, Благоевград, Сандански, Враца, Плевен, Ловеч и Габрово, а над 3500 анкети са попълнени на интернет страницата www.pitat.me.

Целта на проучването е да се добие подробна информация относно сексуалната способност на българския мъж. Освен за „силната половина" от гражданите, има въпросници и за нежния пол. „Може ли и по колко може българският мъж?", „Добър любовник ли е българският мъж", „Удовлетворява ли партньорката си", „Обичайно с колко партньори поддържа сексуални отношения?", „Колко често се е случвало да има засечки в половия акт?" - това са само част от провокативните въпроси, които ще бъдат зададени.

Националното проучване „Става ли българският мъж?" ще се проведе в редица големи български градове, но ще може да се гласува и онлайн на сайта www.pitat.me. Подобен тип допитване сред населението се провежда за първи път в България. У нас темата за мъжката потентност е табу. Анкетата ще предостави ценна и обективна информация за реалните възможности на българския мъж. Проучвания от подобен тип са изключително популярни в чужбина и са от сериозно значение за общественото дискутиране и разрешаването на тези мъжки проблеми.