Сашо Ангелов: “Локомотив” имаше леко превъзходство, напрежението малко стъписа момчетата
Сашо Ангелов: “Локомотив” имаше леко превъзходство, напрежението малко стъписа момчетата / Дарик нюз

Старши треньорът на “Етър ВТ” Сашо Ангелов заяви, че от негова гледна точка гостите от “Локомотив” са имали леко превъзходство.

“Не, че не съм го очаквал, не съм изненадан. По- класни футболисти са определно. Но мисля, че с контратаките и по-голямата агресия, която видяхме в отбора, можеше да победим. Знаех предварително, че вратарят на гостите трябва да бъде подложен на повече удари и не се съмнявайте, че съм го казал на момчетата. Напрежението малко стъписа нашите футболисти. Мисля, че се опитваха, но не с цялата сила, с която аз исках да направят това нещо. Слабо играха и двата отбора през първото полувреме. Причини за това могат да се намерят винаги. Който не може да играе под напрежение – значи не е за големия футбол. Едва ли трябва да търсим причина в публиката за този мач. Казвам, че отборът ни още технически не е добре. Може би и публиката повлия, но за мен основната причина е, че не можаха да направят това, което исках – по-голяма агресия”, коментира Сашо Ангелов.

„За разлика от първия мач през есента, този стана по-силов. Равният резултат е справедлив. Нашите момчета, които са по-млади, леко се притесниха, но смятам, че с този мач само могат да израстнат. Вярно е, че бяха малко сковани, но го отдавам на тяхната младост. Поздравих ги след мача. При нас продължава линията да даваме път на млади футболисти. Целите на „Етър” си остават високи, още преди срещата бях казал, че какъвто и да е резултатът, ние си имаме линия, която си следваме, рано или късно това ще даде своите плодове”, каза президентът на клуба Александър Нанков.