Напълно обновеният „Практикер“ – Велико Търново отворя врати
Напълно обновеният „Практикер“ – Велико Търново отворя врати / netinfo
Хипермаркетът посреща клиентите си на по-голяма площ, с разширен асортимент, нова визия и концепция
Днес председателят на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ Тодор Белчев и кметът на Община Велико Търново инж. Даниел Панов ще прережат лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината „Практикер“ във Велико Търново. Клиентите ще могат да разгледат новатата визия отвътре и предлагания асортимент още днес в 15.00 часа, когато ще бъде откриването.

След малко повече от 5 месеца ремонт, обновеният хипермаркет отново отваря врати за своите клиенти в изцяло реконструираната си сграда, разширена с близо 2300 кв. м. Общата му търговска площ става почти 6000 кв. м., а резултатът е светъл, просторен и приветлив хипермаркет, с нова по-функционална подредба и организация, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо.

Жителите и гостите на града ще могат да избират от обогатен асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени те ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта. Клиентите ще могат да се възползват и от полезни услуги като застраховка „Удължена гаранция“ на продуктите, 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с над 140 паркоместа. За доброто обслужване и консултация на клиентите ще се грижат над 80 служители.
  
Специално за откриването „Практикер“ - Велико Търново ще предложи невероятни промоционални оферти, включително акумулаторен винтоверт Bosch с две батерии за 129 лв., моноблок Fayans за 79 лв., градинска люлка за 85 лв., интериорна врата с каса за 79 лв., LED крушка V-TAC, 9 W, само за 1,89 лв. и още над 250 изключителни оферти. За периода на промоцията, клиентите ще могат да се възползват от безплатна доставка в рамките на града, а за избрани продукти и от изплащане на вноски без оскъпяване.

Обновеният „Практикер“ ще отвори врати на познатия удобен адрес – ул. Магистрална № 17. В приятна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, уютни и комфортни.

Реконструкцията на „Практикер“ - Велико Търново е част от дългосрочна стратегия за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети от веригата. Реализацията на проекта е дело на строителната фирма Лъки Строй 2011 ЕАД.
 
 
ЗА КОМПАНИЯТА
Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на хипермаркетите за техника „Технополис“, придоби целия бизнес на „Практикер“ в България и към момента управлява 11 обекта от веригата в 10 големи града на страната. От тогава до сега „Практикер“ удвоява асортимента, служителите и продажбите си и се превръща в най-голямата компания в сектора „Направи си сам“ в България. Плановете на веригата предвиждат разширяване в нови градове.