На Велики четвъртък кандидатите на ЛИДЕР дариха лясковски храм
На Велики четвъртък кандидатите на ЛИДЕР дариха лясковски храм / DarikNews.bg
На Велики четвъртък кандидатите на ЛИДЕР дариха лясковски храм
63751
На Велики четвъртък кандидатите на ЛИДЕР дариха лясковски храм
  • На Велики четвъртък кандидатите на ЛИДЕР дариха лясковски храм

На Велики четвъртък кандидатите за народни представители на Партия ЛИДЕР направиха дарение на църквата "Св. Василий" в Лясковец. Водачът на листата Владимир Маринов връчи на църковното настоятелство 500 лв., които ще бъдат използвани за ремонт на западната стена на храма. Мазилката, която е започнала да пада, има нужда от подмяна.

"Това не е първият, нито ще бъде последният храм, на който помагам. Аз съм вярващ човек и считам, че спасението е във вярата и в душите ни, защото вярата е това, което е спасявало България", каза пред миряните Владимир Маринов.

С него на църковната служба присъстваха и кандидатите от листата на ЛИДЕР Емилян Миланов, Павлина Балъкова, Николай Арабаджиев и Красимир Игнатов. Те се черкуваха в храма и запалиха свещички за здраве, успех и благоденствие. Николай Арабаджиев, който е родом от Лясковец, е помагал многократно на църквата "Св. Василий", сподели нейният отец.

На Велики четвъртък кандидатите на ЛИДЕР дариха лясковски храм
netinfo

"Трябва да намерим сили да променим България и това зависи само от нас, предстои да направим избор, от който зависят нашето бъдеще и старините на родителите ни", каза още водачът на листата на ЛИДЕР Владимир Маринов и пожела на събралите се хора светли Великденски празници.

Чуйте Владимир Маринов в звуковия файл.

Икономиката е нашият приоритет, самият аз съм работотдател на 240 души и това ме задължава и кара да бъда отговорен, каза още Маринов. Затова сме определили три основни стълба в нашата програма, които трябва да развиваме - селско стопанство, туризъм и енергетика, допълни той.