/ БСП
На областно съвещание на младежката структура бе избрана Габриела Шилкова за председател в следващите две години. Нейната кандидатура бе издигната и подкрепена единодушно от всички представители на областта.

Габриела Шилкова
netinfo

Горнооряховката Габриела Шилкова е на 28 г., завършила е последователно „Политология“ и „Право“ във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. От 2013 г. е член на БСП, а от 2014 г. работи като областен координатор в БСП-Велико Търново.
Била е кандидат за народен представител и общински съветник. Досегашният председател Валерия Дончева приключи втория си мандат според правилата на Обединението. Тя пожела успешно продължаване на добрите практики изградени до момента.

Новият председател прие отговорността да продължи и развие плана за дейността на обединението, който бе приет на събранието. Акцентът в нейната работа ще бъде укрепване и разширяване на младежките структури по места и повече млади хора да влизат в листите на БСП.

Над 300 книги подариха за 1-ви юни младежите от БСП (СНИМКИ)

Габриела Шилкова си избра трима заместници и един секретар, които да помагат в нейната работа. Заместниците са Красин Каракоцев от Велико Търново с ресор Младежка дейност и организационна политика, Георги Шопов от Павликени – местна политика, София Вергилова от Свищов – образование и култура и секретар Пресиян Стефанов от Сухиндол.