Фенове подариха знаме на етърци, Цветанов иска игра за победа в Добрич
Фенове подариха знаме на етърци, Цветанов иска игра за победа в Добрич / Дарик нюз
Фенове подариха знаме на етърци, Цветанов иска игра за победа в Добрич
50813
Фенове подариха знаме на етърци, Цветанов иска игра за победа в Добрич
  • Фенове подариха знаме на етърци, Цветанов иска игра за победа в Добрич

Виолетово знаме дълго пет метра и широко метър и половина краси от сряда съблекалнята на "Етър- 24". Върху него са изобразени цар Ивайло с меч и щит, символът на В. Търново- историческият хълм Царевец и е изписано „БЕЗ МИЛОСТ, БОЛЯРИ!". Флагът е изработен, по  молба на старши треньора Цанко Цветанов, от Фен клуб "Етър".

Целта е да мотивира допълнително футболистите за предстоящите мачове.

Знамето трябваше да бъде подарено на отбора преди последната предвидена контролна среща с водача в „А" група „Лудогорец", която обаче не се състоя.

"Колко сме готови за пролетния полусезон ще проличи още в събота, когато гостуваме на "Добруджа" в Добрич. Предстои ни един от поредицата трудни мачове  тази пролет. Уважавам играта и за това се старая да опознаваме добре всеки съперник и да не оставям нищо на случайността. Искаме да покажем, че във всеки един мач ще играем за победа. Предполагам, че можем да издържим физически цял мач, независимо от лошите атмосферни условия, при които се готвихме. Нямаме контузени и болни футболисти", коментира на пресконференция, предшестваща дебютния му мач като старши треньор на "виолетовите"- Цанко Цветанов.

Той добави, че е освободил дошлия на проби нападател Аду Ао. Картотека за пролетта няма да получи Куаме Фидел, чиито документи вече цяла година не могат да бъдат оправени пред родното законодателство. Старши треньорът подчерта, че му се иска да привлече в първия състав повече юноши от школата и за него няма значение дали са на 15, 16 или 17 години, стига да вижда в тях перспектива. На въпроса има ли "Етър- 24" някакви проблеми в навечерието на сезона- наставникът отговори "и ние имаме, но си ги разрешаваме сами и предпочитаме да остават в съблекалнята".

Чуйте Цанко Цветанов в звуковия файл.