„Етър-1924” взе бившия играещ треньор на „Любимец” Ивайло Петев
„Етър-1924” взе бившия играещ треньор на „Любимец” Ивайло Петев / netinfo

Ивайло Петев подписа договор за една година с „Етър- 1924", съобщи изпълнителният директор на великотърновския клуб Стефан Атанасов.

34- годишният опорен халф идва на „Ивайло" от ФК „Любимец", където бе играещ треньор. Той напусна тима от едноименното градче преди две седмици, заявявайки, че не е съгласен президентът Наско Сталев да му се меси при определяне на състава.

Полузащитникът има огромен стаж в „А" група. Петев бе шампион с "Литекс" и игра още за варненските "Спартак" и "Черно море", "Родопа" /Смолян/, гръцкият "Трикала" и др.

Ивайло Петев е роден на 9 юли 1975 г. „Ивайло Петев е доказано име в нашия футбол. Надяваме се да промени бездушната игра, показана срещу „Бдин" и да даде необходимият хъс на отбора. "Ще разчитаме да промени организацията на играта на терена", коментира Стефан Атанасов.

По повод изявленията на старши треньорът на „Бдин" Благой Кръстанов пред столични медии, че изравнителният гол в 90- ата минута е от засада, Стефан Атанасов заяви, че категорично не отговарят на истината. Още след мача във фоайето на стадиона той, Благой Кръстанов и дежурния делегат на БФС Филип Аврамов са изгледали видеозапис от ситуацията, който категорично показва, че няма причини да бъде маркирана засада.

Клубният шеф допълни още, че когато преди месеци „Етър- 1924" разгроми „Белите орли" с 5:1 Благой Кръстанов, тогава наставник на плевенчани е изпаднал в дълбоко и продължително мълчание.