“Елица” не успя да победи “Боляри”
“Елица” не успя да победи “Боляри” / netinfo

Шест гола си отбелязаха отборите на “Боляри” /Арбанаси/ и “Елица” в най- интересната среща от програмата на зимния турнир по футбол.

В ДКС “В. Левски” доста по-опитните футболисти от В. Търново не успяха да пречупят младоците от Арбанаси, водени от кмета на селото и бивш президент на “Етър” Тошо Кръстев.

С голове на Данчо Момчилов и Румен Русев “болярите” поведоха в резултата с 2:0 до 10-ата минута. В самия край на полувремето Тодор Стефанов намали на 2:1 и върна интригата. Атанас Банев покачи на 3:1 в 23-та минута, но след продължителен натиск в 32-та и 35-ата Христо Петров вкара два гола и оформи крайно 3:3.
В ДКС “В. Левски” оспорван бе и двубоя “Видеосат” -  “Болярско село” /Арбанаси/. Тимът на кабелната телевизия стигна до успеха с 1:0 в 35-ата минута с попадение на Евгени Генчев и съхрани шансове да се класира за втората фаза.

Горнооряховският “Кристал” торпилира с 3:0 “Жълтата подводница” и се върна в играта за челната тройка в /Група С/. Георги Александронв вкара два гола, един добави Нежрин Мустафов.

Много навито играха юношите младша възраст на “Етър-1924”, които се представят в турнира под името “Банани с пижами”, срещу фаворита в /Група Е/ - “Сико” и му нанесоха първо поражение в турнира, при това с категоричното 3:0. Точни за възпитаниците на Петко Миланов бяха Ивайло Донев, Станислав Стоянов и Емрах Шабан.

Тази вечер по програма са срещите: “Лъвовете” - “Алумина Елит”, “Дрейк” - “СВА-пазар”, “Сензация” - “Левски” /Ляск./ и “Кимпласт” - “Валда”.