Спипаха крадци на хранителни добавки
Спипаха крадци на хранителни добавки / Dariknews.bg

Разкрити са извършителите на кражба на хранителни добавки за близо 200 лв. от специализиран магазин на ул. „Любен Каравелов” във Варна, съобщават от полицията.  Кражбата е регистрирана на 12 октомври.

След проведени оперативно – издирвателни дейности са установени и задържани за срок до 24 часа извършителите: С.И на 41 г. и И.В. на 31 г. и двамата от Варна. По случая има образувана преписка, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура.

Установен е и 39-годишен мъж от Варна, който се е опитал да открадне 3 велосипеда. Опитът за кражба е станал вчера, около 12 часа. Колелата са били оставени в складово помещение, намиращо се на партерен етаж в жилищна сграда на бул. „Княз Борис I„.По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура.

На 27 октомври е подаден сигнал за кражба от частен дом, намиращ се в кв. „Владиславово”. Неизвестно лице е проникнало в апартамента и е извършило кражбата на дамско портмоне, съдържащо сумата от 420 лв. и дебитна и кредитна карта. Портмонето е било оставено в една от стаите. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.