Пиян лъже за кражба на кола, забравил къде паркирал
Пиян лъже за кражба на кола, забравил къде паркирал / netinfo
Пиян мъж от Суворово забрави къде си е паркирал колата и се оплака в полицията, че непознати са го нападнали и избягали с автомобила му.

35-годишният мъж подал сигнала тази сутрин около 4 ч. в РПУ – Девня във видимо нетрезво състояние, свидетелстват полицаи. Според версията му малко след полунощ от капанче в пристанище Варна – Запад двама непознати го помолили да ги откара до Варна, за което щели да си платят. Мъжът ги качил, но на пътя Белослав – Страшимирово те го помолили да спре, за да отидат по малко нужда. След това го нападнали, единият му нанесъл няколко удара и двамата избягали с колата.

След предприетите действия полицаите открили колата на мястото, на което пияният тъжител е казал, че му е открадната. Ключовете на автомобила били на таблото, скъпият CD-плеър не бил пипнат, нищо не липсвало от колата. Полицаите не успели да открият данни за съществуването на двамата похитители.

Пияният мъж по-късно уточнил, че забравил къде е оставил колата си и за това е потърсил помощ от полицията под предлога, че му е “ограбена”. Той има предишна санкция за шофиране в нетрезво състояние, съобщават от пресслужбата на ОДП-Варна.