Никола Спасов: Направихме и възможното, и невъзможното
Никола Спасов: Направихме и възможното, и невъзможното / netinfo

Старши треньорът на Черно море Никола Спасов сподели след отпадането в третия кръг на Лига Европа от ПСВ Айндховен, че късметът е бил на страната на по-силния отбор в този двубой.

„Какво да ви кажа? Мисля, че късметът беше на страната на по-силните. Направихме всичко възможно и невъзможно да направим по-различен резултат днес, но за съжаление не се получи. Получихме гол в 30-та минута, след това не, че не беше възможно, аз вярвах, че след червения картон на Манолев ще имаме все още някакви шансове, при един изравнителен гол, силите в нашия отбор щяха да се удвоят, но както видяхте не се получи”, сподели наставникът на Черно море.

„В някои създадени положения имаше малшанс, в други липса на умения. Имаше много напрежение у нашите играчи. Напрежение, което се изрази в неточна и много притеснена игра, особено в първите минути на мача”, добави наставникът на „моряците”.

„Убеден съм, че при едно влизане в Лига Европа през следващата година, ще бъдем по-силни, защото от година на година играем по-добре и по-уверено. Надявам се, че ще натрупаме необходимото ни самочувствие, което в момента липсва.”

„Не мога да ви кажа дали ще атакуваме титлата през този сезон. Това няма как да се предвиди в началото на шампионата. Аз искам просто да играем еднакво във всяка една среща, а после като съберем точките ще видим какъв ще е резултатът. Иска ми се да е положителен”, завърши Никола Спасов.